Home

Vacatures

Voor Werknemers

Voor Werkgevers

Over Ons

Contact

Molentienden 45

3253 VE Ouddorp

tel: 06-19150385

email: info@lexandee.nl

de fles

Werkgevers

Op zoek naar personeel

Wil je als organisatie tijdelijk professionals inhuren? Voor tijdelijke vervanging zoals bijvoorbeeld langdurige ziekte of zwangerschap, een project, achterstanden wegwerken, of om een flexibele schil te creëren? Dan kan detacheren een goede oplossing zijn. Door professionals in te huren middels detachering, beschik je over deskundig personeel, maar draag je niet de financiële risico’s. Daarnaast scheelt het veel tijd en werk, omdat wij de sollicitatieprocedure van jou overnemen. Wij hebben een breed netwerk en kunnen je organisatie hierdoor in contact brengen met de juiste professional.

ober

Hoe gaan wij te werk?

Als opdrachtgever zet je een zoekopdracht bij Lexandee Bemiddeling uit. Wij zoeken dan naar een geschikte professional en stellen zo snel mogelijk een gemotiveerde professional aan jou voor. De professional kan in dienst zijn van Lexandee Bemiddeling, of indien gewenst een zzp-er.

Wanneer de opdrachtgever tevreden is, gaat de professional aan het werk voor een periode die we vooraf samen hebben afgestemd. Lexandee Bemiddeling is verantwoordelijk voor de arbeidsvoorwaarden en draagt de werkgevers risico’s. Wij factureren de vooraf overeengekomen kosten achteraf. Indien er geen geschikte kandidaat is, zijn er geen kosten voor de opdrachtgever.

Werving & Selectie

Veel opdrachtgevers zijn op zoek naar personeel om vast in dienst te nemen. Wij kunnen dit traject uit handen nemen en verzorgen de gehele werving en selectieprocedure.

De opdrachtgever zet in dat geval een concrete zoekopdracht bij ons uit voor werving en selectie. Wij zoeken dan tegen een vooraf afgesproken tarief de juiste professional voor de functie. Ook hiervoor geldt: Is er geen geschikte kandidaat? Dan zijn er geen kosten voor de opdrachtgever.